Δείτε...

Cpx24.com CPM Program

ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΓΚ Η SITE!!!!!!!

Ads for you!

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Άγριο έγκλημα τιμής στην Ιορδανία!!!!!

Σκότωσε εν ψυχρώ την αδελφή του με τέσσερις σφαίρες και το φίλο της με έξι, προκειμένου να «ξεπλύνει» την ντροπή που προξένησαν στην οικογένεια. Ο δράστης δικάστηκε, αλλά «έπεσε στα μαλακά»…

Το ελαφρυντικό ότι διέπραξε το έγκλημά του εν βρασμώ ψυχής αναγνώρισε το δικαστήριο στον 23χρονο Ιορδανό, και τον καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Το έγκλημα διεπράχθη τον περασμένο Μάρτιο. Όταν ο καταδικασθείς ανακάλυψε ότι ο σύρος φίλος του, τον οποίο είχε προσκαλέσει για να κοιμηθεί στο σπίτι του, και η αδελφή του είχαν φύγει από το σπίτι μέσα στη νύκτα, άρχισε να τους αναζητά μαζί με ξαδέλφια του. Τους βρήκε την αυγή «σε αναξιοπρεπή κατάσταση» σε απομονωμένο μέρος και αμέσως έβγαλε το ρεβόλβερ του και σκότωσε επιτόπου την αδελφή του με τέσσερις σφαίρες και τον 30χρονο σύρο βοσκό με έξι. Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι η εξαφάνιση των δύο θυμάτων αργά το βράδυ «έκανε τον κατηγορούμενο να χάσει την ικανότητα να σκέφτεται και τον ώθησε, σε μια έκρηξη οργής, να διαπράξει το έγκλημά του για να ξεπλύνει την τιμή» της οικογένειας. Εξ' ού και η επιείκεια της ποινής.

Στην Ιορδανία, 15 ως 20 γυναίκες φονεύονται κάθε χρόνο από εγκλήματα τιμής. Το 2007 καταγράφηκαν 17 τέτοιοι φόνοι. Παρά τις εκκλήσεις των υποστηρικτών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το κοινοβούλιο έχει αρνηθεί να μεταρρυθμίσει τον ποινικό κώδικα για να ενισχύσει τις ποινές που επιβάλλονται.

πηγή : www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by Press News - Greece  |  Template by Blogspot tutorial